SPT aanwezig op Ontdek je werkplekmarkt Amersfoort: kom ook!

Ben je werkzoekend en wil je graag een overstap maken naar ander werk of een andere sector? Weet je niet goed hoe je dit moet aanpakken of weet je niet welke mogelijkheden er zijn? Kom dan naar de ‘Ontdek je werkplek’-markt in Amersfoort. Hier kun je op een laagdrempelige manier kennismaken met verschillende sectoren, beroepen en opleidingsmogelijkheden bij jou in de buurt. Je kunt hier ook in gesprek met VAKambassadeurs. Dat zijn mensen die jou graag meer vertellen over hun werk of beroep, om jou zo een concreet en realistisch beeld te geven en jou te helpen bij jouw verkenning naar nieuw werk.

 

Het Servicepunt Techniek Midden (SPT) is, samen met de collega’s van ‘Jij gaat het maken’ (Bouw mee aan je eigen toekomst en die van Nederland – Jij gaat het maken),  ook aanwezig met een standje. Ben je mogelijk geïnteresseerd om in de techniek of bouw te werken? Of dreig je je baan te verliezen en wil je een andere baan vinden in de sector? Kom dan zeker even langs! Onze coaches staan dan klaar om je te helpen met wat er ook nodig is, zoals:  oriëntatie, informatie en begeleiding of bemiddeling richting bedrijven.

 

Zie bijgevoegde flyer voor meer informatie over de Ontdek je werkplekmarkt: Flyer Ontdek je werkplekmarkt Amersfoort

 

Over het SPT: Het SPT is een project van de Technologieraad Regio Utrecht. Het doel is : meer mensen in de techniek krijgen en behouden, door middel van begeleiding, scholing en oriëntatie. Heb je interesse in werken in de techniek? Of wil je geholpen worden om een andere baan te vinden in de sector, en kom je graag in contact komen met 1 van onze arbeidsmarktcoaches? Stuur dan een mailtje naar info@sptmidden.nl