Online Festival Sterk Techniekonderwijs Utrecht 2021. Ben jij erbij?

Beste onderwijsmaker/ -gever, beste tech professional met een onderwijshart,

 

Op 1 juni 2021 vindt hèt Utrechtse onderwijs- en technologiefestival plaats! De scholen en partners van Sterk Techniekonderwijs Utrecht brengen jou op deze middag een programma waarin je inspiratie kunt opdoen voor je (techniek)les, waar je hechtere banden kunt smeden met scholen, lokale makers en bedrijven en waarin je samen eerste stappen kunt zetten met gezamenlijke ambitieuze projecten.

 

Neem deel en ontdek meer over face filters, werk samen met een professional gratis je schooleigen leerlijn voor techniek bij of regel je 3D-print date om uit te wisselen over de laatste print-tips en een knus kwartiertje speeddaten. Maar er is meer waarmee je zowel jezelf en je team als je leerling kunt inspireren! Check vast https://www.sto-utrecht.nl/festival voor het voorlopige programma en blokkenschema. Elke week komen er nieuwe onderdelen bij.

 

Aanmelden

Het festival vindt online plaats op 1 juni 2021 van 13.00 tot 17.00. Meld je het liefst vandaag nog aan via de website. Voor aanvang van het festival ontvang je een festivalbandje. Dit is jouw passe partout voor alle online maaksessies, speeddates, brainstormsessies, de demomarkt en de inspiratiesessies.

 

Delen = Lief

Vergeet niet om alvast een aantal sessies te markeren op de website die je wilt gaan doen! En om een lekker drankje en een bijpassende festivalsnack te regelen voor jezelf die middag. Het wordt ook zeer gewaardeerd als je de link van het festival, of deze mail, wil delen met collega’s. Hoe meer er gedeeld wordt, hoe beter!

 

STO Utrecht

Het organiseren van dit onderwijs- en technologiefestival is onderdeel van het regioplan van de Utrechtse vmbo’s in samenwerking met po-scholen, vervolgonderwijs en bedrijfsleven. Samen werken we aan inspirerende ervaringen voor leerlingen rondom techniek en technologie. Meer informatie hierover vind je op https://www.sto-utrecht.nl/over