Minisymposium MKB-deals – Hoe deal jij voor een sterker mkb?

Hoe maak jij het mkb sterker in jouw gemeente of regio? En met wie? Wat werkt wel en wat werkt niet? Ben je benieuwd hoe anderen dat doen? OK, dit minisymposium is voor jou als je op goede ideeën wilt komen, je netwerk wilt uitbreiden en meer info wilt krijgen over de MKB-deals.

 

Dit minisymposium is de feestelijke start van de eerste 9 MKB-deals, met staatssecretaris Mona Keijzer. Met een ondernemersverhaal van Marieke Snoek van Cycloon en met dealsessies.

 

Datum: Donderdag 2 april 2020
Tijd: 13.15 uur – 17.00 uur
Locatie: Muntgebouw – Leidseweg 90, 3531 BG Utrecht

Voor wie: Bestuurders en medewerkers van regionale samenwerkingsverbanden voor het mkb, van branches en ondernemersverenigingen en van gemeenten en provincies.

 

Met de MKB-deals geeft het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) projecten van gemeenten en provincies een steun in de rug met geld uit het MKB-actieplan, in totaal zo’n 7 miljoen euro. Negen regionale samenwerkingsprojecten doen mee met de eerste ronde MKB-deals. Graag willen wij hierbij stilstaan. Op dit minisymposium delen zij graag met jou wat zij gaan doen. Half maart 2020 start de inschrijving voor de tweede ronde MKB-deals. Wil jij daaraan meedoen? Op het minisymposium MKB-deals krijg je alle informatie die je nodig hebt voor zo’n deal.

 

Aanmelden kan hier

 

Het minisymposium MKB-deals wordt georganiseerd door het ministerie van EZK.
Met support van G40, VNG, IPO, RVO, KVK, CLOK, ROM’s, Platform31 en MKB-Nederland.