Hybride Café succesvol!

Op 26 juni organiseerde de Technologieraad Regio Utrecht in samenwerking met het Onderwijspact (www.utrechtleert.nl) de bijeenkomst ‘Hybride Café’ bij het nieuwe Ontwikkelhuis van Van Dorp Installaties in Nieuwegein. Deze themabijeenkomst is een vervolg op de HR bijeenkomst die we op 21 maart jl. gezamenlijk hebben georganiseerd. Het doel was toen om als tekortsectoren te leren van elkaars aanpak en te verkennen waar we elkaar kunnen versterken.

 

Tijdens het Hybride Café hebben we als verdieping op het thema Hybride Docent gekeken naar welke  competenties hybride docenten nodig hebben om in in beide rollen succesvol te kunnen zijn, maar ook tegen welke HR vraagstukken, zowel de onderwijswerkgevers als de bedrijven, aanlopen.

Dit leverde zeer waardevolle gesprekken op én input die we kunnen gebruiken in de verdere ontwikkeling van de hybride docentschap in de regio Utrecht. Uiteraard zullen we hierin blijven samenwerken met het Onderwijspact.

 

Wil je meer weten over deze actielijn van de Technologieraad? Of wil je meedoen? Neem dan contact op met info@technologieraad.nl