Laden Evenementen

Afgelopen Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

mei 2019

O2Lab: stimuleren van ondernemerschap in het onderwijs

29 mei @ 15:00 - 17:00
Utrecht Nederland

Wilt u actief meedenken om ondernemerschapsonderwijs beter te maken? Vul het vragenformulier in of meld u dan aan voor de meet-up op 29 mei van 15:00-18:00 uur in Utrecht! Meer informatie ontvangt u na aanmelding via het online aanmeldformulier.

Meer weten »

juni 2019

Open dag – Lego Educatie Studio Amersfoort

4 juni @ 13:00 - 16:00
Lego educatie Studio, Noordewierweg 235
Amersfoort, Nederland

Wat gaan we doen?   Tijdens de opendag laten we zien wat er mogelijk is met het materiaal van LEGO Mindstorms EV3, LEGO WeDo 2.0 en LEGO Techniek en zoomen we in op een aantal lessen die je eenvoudig in je eigen klas kunt geven.

Meer weten »

Katapultdag on tour: leer van de beste onderwijs-bedrijfssamenwerkingen

13 juni - 14 juni

De Katapultdag on tour komt er weer aan! Op 13 en 14 juni presenteren de beste samenwerkingsverbanden van onderwijs en bedrijfsleven uit Noord-Holland zich aan de hand van vier spannende routes en uitdagende technische vraagstukken. Meld je snel aan en doe mee! Het thema van…

Meer weten »

Techniek Doe Dag

18 juni @ 10:00 - 15:00
UW, Niels Bohrweg 121
Utrecht, Nederland

Op zaterdag 22 juni kunnen werkzoekenden uitvinden of werken in de techniek iets voor hen is. Op de Techniek Doe Dag kunnen zij zelf de handen uit de mouwen steken.  

Meer weten »

Hybride Café

26 juni @ 14:00 - 17:00
Van Dorp Opleidingsacademie, Ringwade 6a
Utrecht, Nederland

Tijdens het hybride café voeren we, aan de hand van vragen, de dialoog over hybride docent- en instructeur schap. Opbrengst zijn bouwstenen voor een competentieprofiel van hybride docenten en instructeurs en inzicht in de werkgeversvraagstukken die spelen rondom het werken met hybride docenten en instructeurs…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen