Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jaarconferentie Techniekpact

15 juni 2020 @ 12:30 - 17:30

Op maandag 15 juni 2020 vindt de Jaarconferentie Techniekpact plaats op Wageningen Campus (gebouw Orion). Landsdeel Oost en betrokken partners heten u graag van harte welkom: om samen resultaten te evalueren, goede voorbeelden te beleven en om gezamenlijk naar de toekomst te kijken. In het hart van Foodvalley komt het thema Food & Technology uitstekend tot zijn recht.

“Met ‘FoodTech’ hebben we een ontzettend rijk thema in handen. We gaan hiermee de innovaties op het gebied van onderwijs en arbeidsmarkt in de hele keten met z’n allen beleven”, aldus Brigitte Willemsen, provincie Gelderland en voorzitter van het liaison Techniekpact Oost overleg.
Jamila de Jong (regionaal Techniekpachtcoördinator): “Als coördinator ben ik trots om de Techniekpact Jaarconferentie 2020 te mogen organiseren in de Foodvalley: het hart van het Nederlandse kennisecosysteem op het terrein van agrifood.
Wij ontvangen u van harte in het Orion gebouw: het meest duurzame en veelzijdige onderwijsgebouw van de Wageningen Campus.”

Gegevens

Datum:
15 juni 2020
Tijd:
12:30 - 17:30
Site:
https://www.techniekpact.nl/agenda/jaarconferentie-techniekpact-

Organisator

Techniekpact